Akabe Forum Radyo
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

İslami makaleler

AnasayfaGaleriLatest imagesKayıt OlGiriş yapRadyo DinleMp3 Dinle Kur'an Dinledini bilgi yarismasi

Dualarımızı paylaşalım

2 posters
YazarMesaj
YILDIZIM
Admin
YILDIZIM

Dualarımızı paylaşalım Empty
MesajKonu: Dualarımızı paylaşalım   Dualarımızı paylaşalım EmptyPtsi 14 Eyl. 2009 - 20:39

Allah’ım dünyayı salih kullarına nasıl gösteriyorsan bana da öyle göster Ya Rabbi!

Deylemi-El Firdevs

"Ey Rabbim, burasını güvenli bir belde kıl, halkından Allah'a ve ahiret gününe iman edenleri çeşitli meyvelerle rızıklandır".

Bakara Suresi: 126

UYURKEN DUA

"Allah’ım! Kendimi Sana teslîm ettim, yüzümü Sana çevirdim, isimi Sana ısmarladım, Sana itimât ettim, Sen'i dilerim ve Sen'den korkarım, Sen'den başka sığınacak yoktur, Senden başka kurtaracak yoktur; halâs ve himâye ancak sana âittir. Allah’ım indirdiğin Kitabı’na inandım ve gönderdiğin Peygamber'ine îmân ettim.”

Peygamberimiz (sav) yatağına girdiğinde sağ tarafına yatar ve su mealde dua ederdi.
“ Ey Rabbimiz!Bizlere hidâyet buyurduktan sonra kalplerimizi -haktan- saptırma ve kendi Yüce katından bizlere bir rahmet bağışla. Şüphe yok ki çok bağış yapan ancak sensin.”

Al-i imran 8

Allahım;gaflet içinde olduğum halde beni öldürmenden beni gaflet içinde bırakmaktan ve gafillerden kılmandan Sana sığınırım.

Hz. Ömer

Rabbimiz katından bize rahmet ver ve işimizde doğruyu göster ve bizi başarılı kıl.

Kehf Suresi: 10

"Ey Rabbim! Beni ve soyumdan gelecekleri namazını dosdoğru kılanlardan eyle! Ey Rabbimiz! duamı kabul et!

İbrahim Suresi: 40
hamza

hamza

MesajKonu: Geri: Dualarımızı paylaşalım   Dualarımızı paylaşalım EmptySalı 15 Eyl. 2009 - 23:53

aminnnnnnnn Mevla kendi katinda dualarimizi kabul buyurur inş...tşkler..
YILDIZIM
Admin
YILDIZIM

MesajKonu: Geri: Dualarımızı paylaşalım   Dualarımızı paylaşalım EmptyÇarş. 16 Eyl. 2009 - 18:53

aminnnnnnnnnnnn insl cümlemizinkini Crying or Very sad

Dualarımızı paylaşalım
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Dualarımızı paylaşalım
» Duaları Paylaşalım