Malzemeler :
* 400 gr. kuzu eti
* 2 kuru soğan
* taze kekik
* tuz, karabiber
* mısırözü yağı
Üzeri için:
* 3 su b. un
* yarım p. yaş maya
* 1 tatlı k. tuz
* alabildiği kadar ılık su
Garnitürü için:
* 1 kase çeri domates
* 1 kuru soğan
* 1 tutam maydanoz
* zeytinyağı
* balzamik sirke
Hazırlanışı :
Lavaşı için karıştırma kabına 3 su bardağı unu alın.Unun üzerine tuz ilave edin.Unun ortasına yarım paket yaşmaya ilave edin.Yaşmayanın üzerine ılık su ilave edin ilk önce yaşmayı ertin.Daha sonra unuda karıştırarak lavaş hamuru yoğurun.9 adet bezeye bölün.Daha sonra her bezeyi merdane ile açın.Tavada lavaşları pişirin.
Kebab için soğanları etler büyüklüğünde kesin.Şişlere ilk önce kuzu eti soğan sırayla şişlere takın.Şişlere takılan etlerin üzerine kekik tuz ve karabiber ilave edin.Daha sonra tavada şişleri pişirin.Garniürü için 1 adet soğanı yemeklik kesin.Çeri domatesi,1 tutam maydanozu,zeytinyağı balzamik sirkeyi ilave edin ve karıştırın.Servis tabağına lavaşları ilave edin.Lavaşların üzerine kuzu şişleri ilave edin.Garnitürleri ilave edip servis