Akabe Forum Radyo
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


İslami makaleler
 
AnasayfaGaleriLatest imagesKayıt OlGiriş yapRadyo DinleMp3 Dinle Kur'an Dinledini bilgi yarismasi

 

 KAVURMA TARİFİ

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
YILDIZIM
Admin
YILDIZIM


Mesaj Sayısı : 1718
Points : 4204
Kayıt tarihi : 03/09/09

KAVURMA TARİFİ Empty
MesajKonu: KAVURMA TARİFİ   KAVURMA TARİFİ EmptyCuma 18 Eyl. 2009 - 19:13

Malzemeleri
1 kg. kuşbaşı kuzu eti (orta yağlı)
1 su bardağı su
Yarım çorba kaşığı tuz
125 gr. margarin

Hazırlanışı
1kg. kuşbaşı kuzu etini iyice yıkayıp, yarım çorba kaşığı tuzla karıştırın.Eti kavuracağınız tencereye 125 gr. margarini alın. Tuzladığınız eti tencereye ilave edin. Sonra 1 su bardağı suyu ekleyin. Tencerenin kapağını kapatarak orta ateşte eti pişirmeye bırakın. Etler, suyunu çekip, kızarıncaya kadar pişirin. Daha sonra yanında bol yeşillikli mevsim salatası veya çoban salatası ile birlikte servis yapın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
KAVURMA TARİFİ
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» bir annenin kek tarifi..
» Kekli Baklava Tarifi
» Hamur İsleri
» Ağlayan kek (tarifi öğrenip lütfen ağlatmayalım) :):)
» Yöresel Tarifler

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Akabe Forum Radyo :: (¯`·.(¯`·.____GENEL KONULAR ____.·´¯).·´¯) :: Yemek Bölümü-
Buraya geçin: